Foto: Google Streetview

De Gebiedscommissie Rozenburg heeft inwoners bedankt voor hun inzet bij de vermissing van een man uit Rozenburg. Donderdag 3 januari vertrok de man rond 09.30 uur van huis. Sindsdien was er geen contact meer met hem.

Donderdag werd er een Burgernetmelding verspreid. Toen dit niets opleverde, werd er door de politie een zoektocht opgezet. Vrijdagmiddag zochten agenten en bijna 150 vrijwilligers naar de man. Hij is vrijdag in goede gezondheid aangetroffen. De man is in de kelderbox van zijn woning aangetroffen, zo meldt de politie.

“Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar. En wat ben ik diep ontroerd door deze dag. Sinds 3 januari omstreeks 09.30 uur werd dhr. Guy Giraud vermist. Vandaag werd een grote zoekactie op touw gezet. Samen met politie, Stadstoezicht, collega’s van de brandweer en het Veteranen Search Team zochten jullie mee naar de vermiste man. Vrij snel kon meneer worden gevonden. Bijna 150 Rozenburgers hebben zich ingezet om Guy te vinden. Dankbaarheid alom, in levende toestand werd hij aangetroffen! Deze actie laat zien waar ons dorp groot in kan zijn. We zijn het jaar 2019 begonnen met het toppunt van saamhorigheid. Namens mijn collega’s van de Gebiedscommissie Rozenburg wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet klein en groot. Onze dank is immens groot! “, zo schrijft Rob Oosterlee namens de Gebiedscommissie Rozenburg.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN