Foto: Evides

Drinkwaterbedrijf Evides waarschuwt voor fraudeurs die zich voordoen als medewerker van het bedrijf. Met name in de regio Rijnmond krijgt het drinkwaterbedrijf meldingen.

“In ons verzorgingsgebied en met name in de regio Rijnmond krijgen wij momenteel weer meldingen van fraudeurs die zich voordoen als medewerker van Evides. Wees hier alert op en vraag de persoon altijd om een legitimatiebewijs. Als u het niet vertrouwt, laat de ‘medewerker’ dan vooral niet binnen. Neem contact met ons op en waarschuw altijd de politie.”, zo laat Evides weten.

Medewerkers van Evides die werkzaamheden aan uw huisaansluiting of watermeter moet verrichten, of Evides-medewerkers die langskomen voor een openstaande rekening voor uw drinkwaterverbruik kunnen zich altijd legitimeren met een bedrijfspas. Ook zijn Evides-medewerkers duidelijk herkenbaar aan hun Evides-kleding. Ook personeel van aannemers die in opdracht van Evides werken, bijvoorbeeld voor het vervangen van uw watermeter, moeten zich kunnen legitimeren.

Eind augustus waarschuwde het drinkwaterbedrijf ook al voor fraudeurs die zich voordeden als medewerkers.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN