Foto: Google Streetview

Een deel van de Boulevard is vanaf maandag 4 februari achttien dagen lang gedeeltelijk afgesloten. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Eikenlaan. Tot en met 22 februari is er iedere dag tussen 07.00 en 19.00 uur één rijstrook afgesloten.

Het gedeelte van de Boulevard wordt afgesloten vanwege de aanleg van de verlengde Droespolderweg. De Droespolderweg wordt tijdelijk verlegd vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding, ook bekend als de Maasdeltatunnel. De Droespolderweg zal tijdelijk op een andere plek aansluiten op de Botlekweg. Tevens wordt de Droespolderweg tijdelijk doorgetrokken naar de Boulevard, de weg zal langs het bouwterrein komen te liggen. De verlegde Droespolderweg is tot de opening van de Maasdeltatunnel in gebruik.

Het is de bedoeling dat het verkeer vanaf 3 maart gebruik kan maken van de verlegde weg. Naast de werkzaamheden aan de Boulevard zijn er sinds eind januari ook werkzaamheden aan delen van de Botlekweg. Ook deze werkzaamheden zullen duren tot en met vrijdag 22 februari. Dagelijks is er één rijstrook afgesloten tussen 09.30 en 14.30 uur. Vanaf 6 februari zal dit ook zijn tussen 19.00 en 05.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN