Buslijnen 105 en 106 rijden komende periode een andere omleidingsroute dan vervoerder EBS eerder had gecommuniceerd. De reden van de omleiding zijn werkzaamheden aan het Theemwegtracé en de Botlekweg.

“Let op: in verband met wegwerkzaamheden aan de Calandbrug en in Rozenburg rijden de buslijnen 105 en 106 tijdelijk een omleiding in Rozenburg. Deze omleiding wijkt af van de eerder gecommuniceerde omleiding. Er vervallen helaas meerdere haltes en er zijn tijdelijke haltes ingericht.”, zo schrijft de vervoerder op social media.

De omleidingsroutes zijn van kracht voor lijn 105 richting Spijkenisse en lijn 106 richting Brielle. Daarnaast vertrekken de bussen mogelijk tien minuten eerder. Buslijn 105 richting Spijkenisse rijdt de gebruikelijke route tot aan de Tienmorgenseweg. Hier gaat de bus rechtsaf. Via de Droespolderweg komt de bus weer op de route. De haltes aan de Gerbrandyweg en de Eikenlaan komen tijdelijk te vervangen. Er is een tijdelijke halte aan de Tienmorgenseweg ter hoogte van het tankstation en de Lidl.

Buslijn 106 richting Brielle rijdt via de Tienmorgenseweg linksaf de Laan van Nieuw Blankenburg op. Vervolgens zal de bus de Volgerweg oprijden om via de Droespolderweg, de A15 en Thomassentunnel naar Brielle te rijden. Door de omleidingsroute komen de haltes aan de Gerbrandyweg, de Eikenlaan, het Raadhuisplein, de Grote Stern en de Meeuwensingel te vervallen. Er zijn tijdelijke haltes ingericht aan de Tienmorgenseweg, Laan van Nieuw Blankenburg ter hoogte van de Ruysdealstraat en aan het Noordererf.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN