De WoonWijzerWinkel organiseert op zaterdag 14 september een themadag over zonnepanelen. De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van 24 aangesloten gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden, waaronder de gemeente Rotterdam.

Mensen die overwegen zonnepanelen aan te schaffen en meer informatie willen, kunnen zaterdag 14 september vanaf 09.00 uur een bezoek brengen aan de themadag in de showroom aan de Directiekade 2 in Rotterdam. De themadag duurt tot 13.00 uur. Bezoekers zich ook tijdens de themadag inschrijven een een nieuwe inkoopactie, er wordt dan een kleine extra korting geboden. “Wij bieden u in de inkoopactie twee panelen aan van hoge kwaliteit, met een lange garantie. De panelen hebben een lage degradatie, waardoor u langer geniet van een hoog rendement.”, zo schrijft de WoonWijzerWinkel.

Het energieloket organiseert de komende maanden meer themadagen. Op 12 oktober is er een themadag over gasloos wonen, op 26 oktober over warmtenetten, op 9 november over isoleren en ventileren en op 14 december is er een innovatiemarkt. De themadagen zijn iedere keer van 09.00 tot 13.00 uur in de showroom aan de Directiekade in Rotterdam.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
DELEN