Foto: Google Streetview

Op woensdag 17 oktober om 19.00 uur organiseert Fotoclub Spijkenisse een fotolezing van natuurfotograaf Gert de Graaf in Bibliotheek de Boekenberg. Het thema is ‘Landtong Rozenburg Puur Natuur’. Een avond vol landschappen, konikpaarden, Schotse hooglanders, vogels en andere mooie natuurbeelden.

De afgelopen 15 jaar, na een korte onderbreking van 25 jaar, heeft Gert zijn passie voor fotografie opnieuw opgepakt. Voorheen lag zijn aandacht bij sportfotografie, nu, na wat omzwervingen, heeft hij zich helemaal toegelegd op natuurfotografie zonder menselijke aspecten. De landtong Rozenburg is zijn inspiratie geweest om deze keuze te maken. Achteraf gezien was dit niet moeilijk, omdat hij altijd al iets met de natuur had. Opgegroeid als kleine jongen in Australië kon hij daar lekker ongerept door de natuur struinen. Dit is ook op de landtong mogelijk en nu hij wat ouder is, komen zijn jeugdherinneringen hier geregeld terug.

Je hoeft geen lid te zijn van de fotoclub of bibliotheek om deel te nemen. De toegang is gratis, aanmelden via deboekenberg.nl is wel gewenst. Als aanvulling op de lezing is de expositie ‘Lonkende landschappen’ van Fotoclub Spijkenisse tot en met 24 oktober te zien in Bibliotheek de Boekenberg.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN